SUPERPUOLUEEN SUPERMIEHEN HARHALAUKAUKSET

Superpuolueen Supermiehen, Kari Ilkkalan hakuammunnat, eivät ole osuneet maaliinsa, vaan ovat osoittautuneet harhalaukauksiksi!
Olen seurannut hänen edesottamuksiaan paikallislehdistön uutisoinnista. Minulla on taltioituina, Hämeen Sanomien uutiset 25.01, joka on kirjoitettu otsikolla ”Työ kilpailutettiin”. Jutun on kirjoittanut Hämeen sanomien politiikan toimittaja Hanna Antila-Andersson. Hän seuraa ja kirjoittaa, mm. jutut valtuuston istunnoista. 25 Tammikuun uutisessa todetaan, mm. että, Kari Ilkkala oli kirjelmöinyt yhdyskuntalautakunnan Kaurialan kaavoituspäätöksestä. Ilkkala ei ollut löytänyt tietoa sen kilpailuttamisesta. Tarkastuspäällikkö Juho Ainasojan mukaan, hankinta kilpailutettiin syksyllä. Tilintarkastajien mukaan se on mennyt niin kuin pitääkin. Tarkastuslautakunta päätti, ettei jatkotoimia tarvita! Seuraava HäSa:n uutinen oin 27.04. siinä todetaan, että Ilkkalan rikosilmoitus ei johtanut jatkotoimiin! Rikosilmoitus koski runsas vuosi sitten Hämeen Sanomissa julkaistua alanurkkakirjoitusta. Ilkkalan mukaan se loukkasi hänen kunniaansa. Kihlakunnan syyttäjän mukaan, asiassa ei ole näyttöä rikoksesta tai todennäköisiä syitä rikoksesta epäiltyjen syyllisyyden tueksi!
Viimeinen ja kolmas uutinen on 11.Toukokuulta jossa todetaan, että Possentien taloyhtiö hävisi hovioikeudessa! Tietääkseni hän ko. taloyhtiönn hallituksen puheenjohtaja. Ja ko. prosessi on hänen aloitteestaan tehty. Kyseessähän on entisen matkustajakoti Vanajan tontin rakennusoikeuden pinentämiusestä, jonka kaupunki teki kun se sai kiinteistölle suojelupäätöksen, vuonna 2002. Asuntoyhtiö katsoi menettäneensä rahaa perimättömien yhtiövastikkeiden takia ja piti kaupunkia korvausvelvollisena! Kekustelin erään, eläkkeellä olevan, tunnetun, perheyhtiön tomitusjohtajan kanssa asiasta. Hän oli aiemmin ko. yhtiön talousjohtaja. Hän totesi asiasta seuraavasti: ” eihän taloyhtiön ntarkoitus ole kerätä mashdollisimman paljon yhtiövastikkeita, vaan hoitta taloyhtiötä, niin että se toimii ja pysyy kunnossa sekä kulut katetaan yhtiövastikkeilla! Ilkkalan valituksen mukaan, myös käräjäoikeuden käsittelyssä olisi tapahtunut prosessivirhe!? Hovioikeus kuitenkin hyväksyi käräjäoikuden tekemän hylkäävän korvauspäätöksen, sekä totesi, että käsittelyprosessi oli ollut oikea- As. Oy possentie1, joutuu korvaamaan kaupungille 1300 euron oikeudenkäyntikulut!
Summa summarum. Mitä opimme tästä? Sen ainakin, että opistoiunsinööri ei ole edes oikeustieeten kandin veroinen juridiikassa, muusta nyt puhumattakka!?
Jään mielenkiinnolla odottamaan hänen tekemiään muita kanteluita ja tutkintapyyntöjään. Edellä lueteltujen perusteella tiedän, mitä odottaa!!

Heikki Notko

9 kommenttia artikkeliin “SUPERPUOLUEEN SUPERMIEHEN HARHALAUKAUKSET”
 1. avatar Kari Ilkkala sanoo:

  Tervehdys Heikki,

  on positiivista, että seuraat aikaasi ja yhteisiä (ja vähän muitakin) asioita. Valtuuston kokoukset ja Hämeen Sanomien kirjoittelu ovat kuitenkin kuin varjojen leikki Platonin luolan seinällä. Tiedätkö Heikki mistä varjot oikeasti muodostuvat?

  Kirjoittelusi sisältääkin jatkuvasti sen verran paljon asiavirheitä, että on tarpeen hiukan oikaista. Kannattaa näet välillä yrittää kurkistaa myös mitä sen nuotion takana tapahtuu…

  Asunto-osakeyhtiö Possentien asia:

  Koska asia on kesken, käsittelen asiaa vain yleisluonteisesti. Kun oikeutta muiden keinojen loputtua päädytään käymään, kukaan ei voi olla etukäteen 100% varma menestymisestään edes silloin, kun käytetään mahdollisimman hyviä juristeja. Taloyhtiömme kanne ei ole ollut opistoinsinöörin mielipiteen varassa, vaan olemme käyttäneet useampaa juristia. Ensimmäinen tarkistettava asia on aina se, onko asia vanhentunut. Kaikkien käyttämiemme juristien kanta on ollut se, että asia ei ole vanhentunut. Yhtiöllä on aikaisempaa kokemusta siitä, miten käräjä- ja hovioikeuden päätökset ovat kääntyneet 180 astetta KKO:ssa.

  Yleisesti voin myös todeta, että vanhentumisväitteen käsittely ei ennakoi mitenkään itse pääasian ratkaisua. En ennakoi mihin jatkotoimiin asiassa ryhdytään.

  Kaurialan kaavarungon kilpailuttaminen:

  1) YHLA päätti 15.5.2012 § 73 tilaajajohtaja Päivi Salorannan esityksestä, että Kaurialan elinkeino- ja teollisuusalueelle laaditaan maankäytön tulevaisuutta kuvaava kaavarunkosuunnitelma ja suunnittelutyö kilpailutetaan ulkopuolisella asiantuntijalla.

  2) HäSa uutisoi aiheesta 18.10.2012. Jutussa haastateltu apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo arvioi, että Pöyryn konsulttityönä tekemä kaavarunko on valmiina jo ennen vuodenvaihdetta.

  3) 19.10.2012 pyysin tilaajajohtaja Salorannalta kaavarungon kilpailutusta koskevat asiakirjat ja päätökset.

  4) Em. pyynnöstä seurasi sähköpostiviestien vaihto, joka päättyi sunnuntaina 22.10.2012 Salorannalta saamaani viestiin: ”Hankintapäätöstä ei ole tehty, kilpailutusta ei ole tehty, joten asiakirjoja ei ole. Päivi Saloranta”

  5) Apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuon ja tilaajajohtaja Päivi Salorannan antamien ristiriitaisten tietojen perusteella lähetin sunnuntaina 22.10.2012 tarkastuslautakunnalle pyynnön selvittää asiaa.

  6) HäSa uutisoi 23.10.2012, että Kaurialan kaavarungon teko kilpailutetaan. Jutussa tilaajajohtaja Saloranta kertoi, että työ kilpailutetaan vaikka ei tarvitsisi. Myös apulaiskaupunginjohtaja Isosuo oli sitä mieltä ettei työtä tarvitsisi kilpailuttaa.

  Lausunnot eivät olleet totta: työ piti kilpailuttaa, koska YHLA oli niin 15.5. päättänyt. Tilaajajohtalla tai apulaiskaupunginjohtajalla ei ollut asiassa harkintavaltaa.

  SCC:n toimari Markku Ritaluoma oli harmissaan: ”Pöyry on sitä tehnyt, mutta juuri eilen (sunnuntaina) sain tiedon, että työ on keskeytetty, koska kaupunki haluaa kilpailuttaa työn.”

  7) Tarkastuslautakunta totesi 21.11.2012 vastuullisen tilintarkastajan Pasi Leppäsen kanssa sovitun, että tilintarkastus huomioi kaavarungon suunnittelutyön hankinnan osana hankintojen tarkastusta. TALA merkitsi selvityspyynnön tiedokseen ja päätti palata asiaan kun tilintarkastajan raportti on valmistunut.

  8) 3.12.2012 tilaajapäällikkö teki päätöksen nro 43 otsikolla ”Kaurialan alueen kaavarunko”.

  9) 6.12.2012 HäSa uutisoi kaupungin kilpailuttaneen Kaurialan kaavarunkotyön. Työn toteuttajaksi oli valittu Sito Oy.

  10) 23.1.2013 vastuullinen tilintarkastaja Pasi Leppänen esitteli tarkastuslautakunnalle muistionsa Kaurialan kaavarunkosuunnittelun hankinnan tarkastuksesta. Lautakunta merkitsi raportin tiedokseen, ja totesi ettei asia aiheuta jatkotoimenpiteitä.

  11) 25.1.2013 HäSa uutisoi kaavarungon olevan valmistumassa. Samalla uutisoitiin: ”Tarkastuspäällikkö Juho Ainasojan mukaan hankinta kilpailutettiin syksyllä. Tilintarkastajan mukaan se on mennyt niin kuin pitääkin. Tarkastuslautakunta päätti, ettei jatkotoimia tarvita.”

  Dokumentoiduksi tosiasiaksi jää, että Kaurialan kaavarunkotyö kilpailutettiin vasta sen jälkeen, kun kysyin asiaa tilaajajohtaja Salorannalta 19.10.2012 ja tein tarkastuslautakunnalle asiasta kyselyn 22.10.2012.

  Tarjouskilpailu päättyi 3.12.2012 Sito Oy:n voitoksi. Tilintarkastaja Pasi Leppänen on siten siinä oikeassa, että hankinta kilpailutettiin (paljon kyselyni jälkeen). Koska Leppäsen raportti ei ole julkinen (TALA ei tapansa mukaan juuri liitteitä päätöksiinsä laittele), ei voida arvioida mitä tietoja Leppänen hankki, tai mitä tietoja hänelle annettiin.

  Oikein hankinta meni vain, jos Pöyry ei koskaan laittanut tikkua ristiin Kaurialan kaavarungon eteen. Asiaa ei voi päätellä siitä laskuttiko Pöyry koskaan kesken jääneestä työstään – Pöyryllä kyllä tiedetään millä puolen leipää voi on, ja muutama hutikymppitonni uppoaa kevyesti hankkeen poikimaan muuhun toimintaan. Pöyryhän on toiminut SCC:n hovisuunnittelijana, joten voisi kuvitella, että Ritaluoman pitäisi tietää mitä Pöyryllä tehdään. Vielä lokakuussa 18.-23.10. sekä apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo että SCC:n toimari Markku Ritaluoma olivat sitä mieltä, että Pöyry on tekemässä kaavarunkoa.

  Jos Pöyry ei ollut tekemässä Kaurialan kaavarunkoa HäSa:n 18.10.2012 uutisoinnin aikaan, SCC:n toimari Ritaluoma ja apulaiskaupunginjohtaja Isosuo puhuivat puhdasta potaskaa Hämeen Sanomien uutisoimana 18.10.2012 ja uudelleen 23.10.2012.

  Jos Pöyry taas oli tekemässä Kaurialan kaavarunkoa uutisoinnin mukaisesti, joku oli toiminut YHLA:n 15.5.2012 päätöksen vastaisesti tilaamalla työn suoraan Pöyryltä. Tällöin tilanne on pelastettu siten, että tilaajajohtaja Saloranta keskeytti hankinnan tultuaan töihin 23.10.2012, Pöyry nieli keskeneräisen työnsä kulut, ja homma tehtiin uudelleen asianmukaisesti 3.12.2012 ratkenneen kilpailutuksen kautta.

  Ja kaikki meni kuin Strömsössä, vai menikö?

  Heikki, kannustan sinua edelleenkin seuraamaan yhteisten asioiden hoitoa. Hämeen Sanomien luolamme seinille heittämiä varjoja seuraamalla tietosi ja maaailmankuvasi eivät valitettavasti kuitenkaan juuri laajene.

 2. avatar Kari Ilkkala sanoo:

  Huomenta Tapani,

  Heikin edustama hahmo tavoittaa jotakin aivan olennaista Suomalaisuudesta: sitä ottaa mitä on ja tekee sillä mitä voi. Ja on siitä ylpeä. Jos jokainen käyttäisi kapasiteettinsa yhtä nuukaan, ihmiskunta matkaisi jo tähdissä.

  Heikki ei minua loukkaa, hän on edelleenkin aivan mahtava lutupaukku.

 3. avatar heikkinotko sanoo:

  Hei vaan, Tapani Silvo”!
  On se vaan kumma, kun sinä aina näet ja maalaat piruja seinille!? En tiedä meneekö sinulle perille ja ymmärrätkö sinä, että minä en vihaa ketään! En edes ensimmäistä vaimoani, vaikka hän on myrkyttänyt yhteisten lastemme mielet ja manipoloinut heidät isäänsä, eli minua vastaan.
  No häntä pitää ymmärtää, kun hän on tyypillisen tehdasduunarivanhempien nuorin, piloillle hemmoteltu iltatähti!
  Ja sitten tietysti hänellä on kansakoulun lisäksi vain käytynä ammattikoulun soppalinja. Hän työskenteli sairaalassa sairaala-apulaisena. Eli katselee asioita sammakkoperspektiivistä!
  Hän otti heti eromme jälkeen tyttönimensä käyttöön, joten hän on anonyymi
  Minusta taas puolestani tuntuu, että sinäkin katselet asioita sammakkoperspektiivistä! En nimittäin ole vielä tähän päivään mennessä tavannut yhtään sivistynyttä, linja-auton, kuorma-auton tai taksin kuljettajaa tai kuljetusalan yrittäjää! Ilmoitatko minulle jos tunnet jonkun heikäläisen, sivistyneen henkilön, niin haluan tutustua.
  Onhan siellä eduskunnassakin eräs oman ammattialasi, Perussuomalainen kansanedustaja. No hänen tekosensa ja edesottamuksensa tiedetääan! Asiasta on käyty oikeuttakin! Ja hänellä on kuitenkin ylioppilastutkinto ennen veturinkuljettajaksi kouluttaumistaan.
  Laitan tähän kohtaan erään mieliaforismeistani: ”Pitää tietää paljon ymmärtääkseen sen, miten vähän tietää!” Minä kirjoitin blogisivulleni vain sen mitä Hämeen Sanomat on asioista uutisoinut. En moittinut, enkä mollannut ketään, enkä nimitellyt tai mustamaalanut! Minä voin oikeutetusti kysyä sinulta ymmärrätkö sinä lukemaasi. Älä esitä omia virheellisiä näkemyksiäsi tai tulkintojasi minusta!
  Minulla on hyvin paljon erilaisia ystäviä ja tuttuja eri poliittisista tai jopa uskonnollisista piireistä Itse en ole erityisen uskonnollinen, vaan aika neutraali. Samoin on poliittisen näkemykseni kanssa! Toistan edelleen, en ole minkään poliittisen puolueen jäsen, ja siten en ole kenenkään talutusnuorassa, vaan olen vapaasti ajatteleva, sekä uskonnollisesti, että poliittisesti.
  Kritisoin kaikkia poliittisia suomalaisia puolueita, niin valtakunnnan, kuin kunnallistasolla, silloin kun he tekevät virheitä ja huonoja päätöksiä, ja kun aihetta ilmenee!

 4. avatar Ismo Soukola sanoo:

  Ehtoota, Heikki!

  Sen kummemmin kirjoituksiasi kommentoimatta on todettava ettei koulutus, olkoonkin kuinka korkea sellainen, korvaa sydämen sivistyksen puutetta. Kiertokoulun pohjalta voi ihmisellä olla sellaista sivistyneisyyttä, mitä ei välttämättä edes tohtoristasolle saakka lukeneella ole.

  Kun moittii toisia sammakkoperspektiivistä, kannattaa pitää huoli siitä, että itse on mahdollisimman hyvällä näköalapaikalla, mutta julkituodessasi väitteet esille ottamiesi ammattien edustajien sivistymättömyydestä, paljastat olevasi vasta tikapuiden alimmilla tasoilla.

  • avatar Heikki Notko sanoo:

   Hei vaan Ismo!
   Oen 69-vuotias, joten on kertynyt jo sitä paljon mainostettua, elämänkokemusta!
   Äläpäs Sinä Ismo puolestasi ala mollaamaan minua! Tai sinä teit sen jo, ehkä huomaamattomuuttasi tai ajattelemattomuuttasi, kun väität, että olen tikapuiden alimmalla askelmalla, eli tasolla!
   Minä en ole vielä arvostellut Sinua tai mitenkään edes kritisoinut puhumattakaan mollaamisesta!
   Mietipäs, Ismo minkä vuoksi sinä olet vain peruspoliisi, etkä ole edennyt virkaurallasi, esimieskoulutukseen ja sitä kautta esimistehtäviin? Et sinä voi ainakaan siitä minua syyttää!
   Kerron sinulle esimerkin tosielämästä, joka on minulle ja puolisolleni kerroittu. Minulla on Kantolan teollisuusalueella, vakituinen autokorjaamo, jossa olen teettänyt autoni korjaukset ja huollot jo monta peräkkäistä vuotta. Asioin taas kerran siellä korjaamolla. Siellä oli samanaikaisesti myös eräs mies, jota en aiemmin tuntenut. Hänkin odotteli autonsa korjaustyön valmistumista. Aloin sitten tapani mukaan juttelemaan hänen kanssaan. Hän kertoi olevansa entinen poliisi, ja on nylkyisin turva-alan yrityksen palveluksessa. Hän ei tietenkään kertonut mitään poliisitoimen, negatiivisia ja huonoja puolia, totesi vain, että hän kyllästyi siihen ”kähmintään” ja epäoikedenmukaisuuteen ja lähti siviilipuolelle töihin.
   Monet kertovat, että mm seurakunnat ovat huonoja työyhteisöjä, mitä tulee työilmapiiriin ja yhteishenkeen ym. Selkäänpuukottajia löytyy! Uskoakseni niin on myös poliisitoimessa.
   Entinen poliisi pääsi sitten esimieskoulutukseen. Hän näki siellä sitten erään peruskoulutuksessa yhtäaikaa olleen peruspoliisin, jota ei ollut nähnyt pitkään aikaan tai kuullut hänestä mitään.
   Sitä hän ihmetteli, että miksi ko. typpi oli päässyt ja valittu esimieskolulutukiseen, kun hän oli kertojan mielestä täysin sopimaton persoonaltaan ja kyvyiltään esimiestehtäviin!
   Kertoja puolestaan on trupaduuri, laulaja, soittaja ja lauluntekijä. On esiintynyt mm Hämeenlinnan torilla, viime kesänä! Mielestäni hän ja hänenlaisensa ihmiset ovat henkeviä ja sivistyneistöä!
   Usein sanotaan, että pojasta polvi paranee. Hänen poikansa on toinen autokorjaamon omistajista. Ei ole ollenkaan niin sivistynyt kuin isänsä.
   Kerron sinulle, Perussuomalainen, peruspoliisi Ismo ja muillekin koulukseni. Kymin kunnan Tavastilan kansakoulu, seitsämän luokkaa vuosina 1950-1957. Kotkan Ammattikoulu, metallioasato kaksi vuotta, vuosina 1957-1959. Kotkan Teknillinen Oppilaitos, konemestari, vuosina 1968-1971, kolme vuotta.
   Hämeenlinnan Ammattikoulujen Opettajaopisto, vuosina 1973-1974, kuusi kuukautta. Ammattikoulujen opettajan pätevyys.
   Opettajana mm. Järvenpään Invalidien Oppilaitos, Hyvinkään Ammatillinen Kurssikeskus.
   Sekä tuntiopettajajana Nummi-Pusulan, että Forssan peruskoulujen yläasteella matematiikan, fysiikan ja kemian opettajana.
   Ensimmäinen työpaikkani oli Tekun jälkeen, Helsingin kaupungin sähkölaitoksen Suvilahden voimalaitoksen vuorokonemestari. Minut testasi ja soveltuvuuden selvitti Työterveyslaitos, Helsingissä!
   Harrastan nykyisin eläkkeellä olessani mm runojen kirjoittamista ja lausumista, mm Ilveskoti ym.
   Veitsien puukojen, kirveiden saksien ym teroituksia. Olin eilenkin Lepaan Savipajan pihalla koko päivän, ko. merkeissä.
   Olen ollut jo ainakin seitsämän vuotta Vanajaveden Opiston puutyöryhmässä Aamuvirkut. Siellä’ on muuten rinnakkaisryhmässä eräs eläkkeellä oleva entinen Hämeenlinnan rikospoliisi. Ei ole kovin henkevä ihminen, eikä osaa keskustella! On töksö!
   Ismo, ei ole olemassa mitään erityistä poliisirotua! Vahinko vaan, etten ottanut talteen, sitä Hesarin numeroa, jossa kerrottiin suomalaisten poliisien teklemistä rikoksista ja töppäilyistä.. Ne olivat pöyristyttäviä! Siellä oli niin vaimonsa hakkaajia, kuin myymälävarkaitakin! Eräs mikä jäi mieleen, oli kun eräs poliisi oli varastanut Motonetin myymälästä suuren määrän auton ajovalopolttimoita, jotka oli laittanut myymäläkärryn alatasoille. Hän oli alatasolla, sekä henkisestei, että sivistyneesti!
   Oma isäni oli suorittanut vain neljä kuokkaa kiertokoulua. Oli sitten kuitenkin osuuskaupan hallinnossa, sekä urheiluseuran ajanottaja ja palkintotuomari, sekä Kymin kunnan terveyslautakunnan jäsen.
   Ensimmäinen appiukkoni oli juntti, kuorma-auton apumies! Harrasti nuorena kuulemma painia.
   Tiedossani ei ole, että korkeakoulututkinnon suorittaneet tai yliopistojen professorit harrastaisivat painimista!
   Hyvää kevättä vaan Sinulle, peruspoliisi Ismo!
   Kun olen kriittinen politiikan tarkkailija ja ”Keisarti ilman vaatteita sadun pikkupoika”, niin ennustan , että kun Lulu Riikonen asettuu, ilman muuta puolueenne kansanedustajaehdokkaaksi, niin voi käydä niin, että kun äänet hajoavat ja jakautuvat, niin ette pääse kumpikaan eduskuntaan. Joten Ismo alapas orientoitumaan siihen , että Perussuomalaisesta kansanedustajasta tulee taas pelkkä peruspoliisi!
   Että se siitä! Hyvää kesää nyt kuitenkin!

   • avatar Heikki Notko sanoo:

    Niin vielä jäi puuttumaan siitä koulutusluettelostani, eräs aika tärkeä seikka, opiskelin vuosina 1957-1959 Karhulan konepajan konepajakoulussa jossa suoritin myös villaajan/koneasentajan ammattitutkinnon eli kisällin tutkinnon! Voin ja saan olla siitä ylpeä. Kysyn vaan, että kuinka monella teistä hyvät herrat on vastaava tutkinto?

 5. avatar Ismo Soukola sanoo:

  Heikki,

  Q.E.D.

  Terv.
  IsmoS

 6. avatar Heikki Notko sanoo:

  Hei vaan, Tapani Silvo! Ajattelin ensin, että en vastaa! Mutta onhan minullakin oikeus puolustaa itseäni,kun ryhdyit silpomaan minua henkisesti! Ja Sinun asiattomilla ja vailla todellisuuspohjaa sekä ilman perusteluja olevilta arvioiltasi minusta!
  Onko minulla oikea tieto siitä, että asut nykyisin Ruotsissa? Mitäpä jos keskittyisit siellä olevien nykyongelmien kritisoimiseen ja pyrkisit antamaan, ruotsalaisille politiikoille ja muille päättäjille, aina niin hyviä, maailman parhaita ja aina ehdottoman, oikeassaolevia mielipiteitäsi! Näytät kuuluvan siihen gategoriaan tyyppejä, joiden pitää aina ja ehdottomasti sanoa se viimeinen sana! Ensimmäinen vaimonikin oli samanlainen, kun hänen kanssaan olisi pitänyt aina riidellä! Kun hän ei enää muuta keksinyt niin hän sanoi viimeiseksi sanakseen, ”tulitikku!” Kyllästyin ja väsyin siihen!
  Ja näinollen jos asut Ruotsissa, niin et silloin ymmärrä ja tiedä kovinkaan paljon Hämeenlinnan kunnallispolitiikasta! Minä olen puolisoni kanssa käynyt seuraamassa ja kuuntelemassa Hämeenlinnan valtuuston kokouksia säännöllisesti ainakin kymmenen viime vuotta! Sinua ei ole siellä näkynyt!
  Luemme myös tietysti aina tarkkaan, sekä Hämeen Sanomien ja Kaupunkiuutisten valtuuston kokouksista kirjoitetut uutiset, kuten muutkin kirjoitukset, jotka käsittelevät kaupungin asioiden hoitoa ja muita suunnitelmia ja päätöksiä. Meille on myös muodostunut kaupunginvaltuutetuista, tuttuja jopa ystäviä, yli puoluerajojen! Monia on helppo lähestyä, myös aina kun heidät tapaa, joko kaupungilla, torilla tai muissa tilaisuuksissa. Osa valtuutetuista on myös kaupunginhallituksen jäseniä, myös heiltä saa kahdenkesken jutellessa, ”sisäpiiritietoa”.
  Minä en ole nimitellyt tai tyypitellyt Sinua henkilökohtaisesti, niinkuin Sinä olet tehnyt minulle. Minä puolestani voin perustellusti todeta sen, että sinä olet perusteettomasti loukannut nimittelyilläsi minua. Ei kukaan fiksu ja sivistynyt ihminen menettele niin!
  Ota huomioon, että sinä vastailet minun blogipalstalleni. Minä en ole kertaakaan kommentoinut sinun bogipalstallesi. Kun sinulla näyttää olevan aivan erityinen tarve jatkuvasti mollata minua ja loukata minua ja esittää omia perustelemattomia väitteitäsi minusta, niin on parempi meille molemmille, että älä kommentoi ja kirjoita minun blogipalsatalleni. Kukaan muu kommentoija ja kirjoittaja ei ole loukannut ja nimitellyt minua, niinkuin Sinä!
  Siteeraan tähän loppuun, erään takavuosien aikuiskoulutuskeskuksen koneasentajaoppillaani toteamuksen: ”jos hullu näyttää sinulle kieltä, niin et sinä voi näyttää takaisin!”

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut jättääksesi kommentin.

css.php