Puheenjohtajuuksista ei päästy sopuun!

Keskiviikon, 19.12 Hämeensanomissa oli ko. otsikko uutisessa, jossa Johannes Koskinen toteaa, ettei neuvotteluja enää kannata jatkaa! Joten sekä kaupunginhallituksen, valtuuston sekä lautakuntien puheenjohtajuudet ratkaistaan valilla Tammikuussa. Edelleen Johannes toteaa että puheenjohtajuuksista käytiin kiperää keskustelua. Alustavasti on sovittu että hallituksen puheenjohtajaksi tulee demari ja ainakin ensimmäisen vuoden valtuuston puheenjohtajana toimii kokoomuslainen. Lautakuntien puheenjohtajuudet jakavat Sdp ja kok. Pro koalitiolle jää ainoastaan varapuheenjohtajuuksia. Silti Johannes uskoo, että uudessakin valtuustossa rakennetaan asialliset yhteistoiminnan tavat. Siinä työssä on tärkeä rooli myös lautakuntien puheenjohtajilla sekä varapuheenjohtajilla. Edelleen hän toivoo yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä ja ettei muisteltais aiempia virheitä tai tehtyja joskus huonojakin päätöksiä! Nyt vain näyttää siltä, että vaikka uusi valtuusto ei ole vielä aloittanut työtään, niin on odotettavissa runsaasti äänestyksiä ja paljon puheenvuoroja. Ainakin Perussuomalaisten ryhmältä. Ennusmerkkejä oli nähtävissä jo vanhan valtuuston aikana, kun Lulu Riikonen vastusti lähes kaikkia päätöksiä, joilla haluttiin kehittää ja uudistaa Hämeenlinnaa. Oikeastaan olen tehnyt sellaisen huomion, että hänen lisäkseen myös kolmen muun pienpuolueen naisvaltuutetut ovat olleet hänen kanssaan samoilla linjoilla! Yhteistä heille kaikille on, että he ovat noin 50-vuotiata ja heillä on myös akateeminen loppututkinto. Elikkä enää ei pädekään se vanha olettamus, että kouluttamattomat duunarit olisivat ennakkoluuloisia ja siten kehityksen ja uudistuksien jarruja! Erikseen on sitten se neljän eläkeläisen porukka joka vastustaa kaikkea kehittämistä ja uudisrakentamista. He eivät ole valtuutettuja. Yhteistä heilläkin on akateeminen loppututkinto kaikilla ja ainakin kaksi heitä on vasemmistoliittolaisia. Kari Ilkkala on aivan oma lukunsa, en tiedä onko hän lintu vai kala? Mikään messias, kaupungin politiikan ja päätöksenteon oikeelistaja hän ei missään tapauksessa ole ei myöskään älykkö! Jos hänen tekemänsä tutkintapyyntö poliisille, apulaiskaupunginjohtaja Isosuosta, osoittautuu virheeliseksi ja perättömäksi, niinkuin epäilen, niin hänen uskottavuutensa ja rehellisyytensä on menetetty koko valtuuston toimikaudeksi! Pitäisi olla malttia ja tarkkuutta ottaa paremmin selvää aiasta ja jos itsellä ei ole riittävästi tietoja tai kykyjä, niin ainahan voi kysyä asiantuntijoilta!

21 kommenttia artikkeliin “Puheenjohtajuuksista ei päästy sopuun!”
 1. avatar Teppo Turja sanoo:

  Täytyypä kääntyä Heikki Notkon puoleen aina, kun joku lähimmäinen pitää kyetä sijoittamaan jonkinlaiseen karsinaan.

  • avatar heikkinotko sanoo:

   Hei Teppo! Minulla ei ole mitään erikoista tarvetta asettaa tai määritellä ihmisiä mihinkään ”karsinaan”. Tiedän hyvin mikä karsina on oikeasti, kun lapsuuden kotini oli maanviljelystila!
   Olemme puolisoni kanssa olleet seuraamassa ja kuuntelemassa viimeiset kahdeksan vuotta valtuuston kokouksia, joten se on aikamoinen näköalapaikka ja kokemus. Sen lisäksi seuraamme aktiivisesti sekä paikallis- että valtakunnan politiikkaa. Meille on muodostunut aikamoinen ”näkö- ja kuulohavaintojen” kokemus asioista. Yhteistä meille molemmille on, että vaikka käymme toki äänestämässä, niin emme ole minkään poliittisen puolueen jäseniä, vaan olemme siltä osin vapaita kuin taivaan linnut! Tunnemme monia valtuutettuja vuosien varrelta, muutamat heistä ovat myös kansanedustajia ja pari heistä on ollut sekä ministerinä, että eduskunnan varapuhemiehenä, joten he eivät siten ole mitään ”höykäsen pöläyksiä”! Minulla oli akoinaan esimiehenä opistoinsinööri, joka oli varsinainen, ”vänrikki nappula”. Hän oli huono esimies ja ihmisten käsittelyssä aivan töksö, niinkuin insinöörit, noin yleensä ja muutkin teknoraatit. Koko yksikön johtaja oli ekonomi, joka oli päässyt tehtäväänsä, ”keittiön kautta”. Eli hänellä ei ollut johtaja- eikä esimieskoulutusta, eikä -kokemusta! Oli ollut autoliikkeessä kauppakirjeenvaihtajana! Tunnen Teija Arvidssonin ja varsinkin hänen miehensä Henrikin jo vuosien takaa. Ostin muuten eilen Henrikin ensimmäisen runokirjan, hain kotoa. Ja kuinka ollakaan hänkin oli kuuntelemassa Tapani Kansan joululauluja, illalla Hämeenlinnan kirkossa. No me kaikki kolme olemme, ”Kotkan poikii ilman siipii”. Tapanin isoisällä oli paja, eli hän oli kyläseppä, reenraudoittaja, mutta ei mikään kovin hyvä kengitysseppä. Kansan pajalle oli meiltä matkaa noin kolme kilometriä, mutta isäni vei hevosen kengitettäväksi naapuripitäjään, kymmenmen kilometrin päähän, kun siellä oli parempi kengitysseppä. Tunnen hyvin myös seppäjussin, eli Juhani Suolahden, kun olemme olleet kolleegoja. Hän on mainio ja oikea seppämestari, mutta hänkään ei ole kengitysseppä. Hänen pajansa on Janakkalan Viralan kylässä, kannattaa pistäytyä, jos on tarvetta sepän takomille ja tekemille tarve-esineille! PS. kun sitten entinen työpaikkani fuusioitiin suurempaan yksikköön, niin entinen päällikköni alennettiin vain oman yksikkönsä esimieheksi, alkoi sairastelemaan ja hakeutui työkyvyttömyyseläkkeelle. Ja varsinainen oma esimieheni alennettiin, ”rivimieheksi”! Olin itse jo poistunut kuvioista. Kuulin tapahtumat Juhani Suolahdelta, joka tuli jälkeeni hoitamaan tehtäviäni. Että se siitä lokeroimisesta! Minulla vain nyt sattuu olememaan, samanlainen persoonallisuus, kuin C.H.Andersenin, ”Keisari ilman vaatteita”, sadun pikkupojalla, hän oli ainut joka totesi, ettei keisarilla ollutkaan vaatteita! Minusta ainakin Teija tunnistaa ja tunnustaa, että KD on Vasemmistoliiton ja Vihreiden tavoin, vain kolmella valtuutetulla, pienryhmä. Se on sitä realismia ja vallitsevien tosiasioiden tunnistamista ja tunnustamista!

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Heikki Notkon ylistämät ”kehittyminen ja uudistuminen” voivat olla myös päinvastaista, kuin mitä hän tarkoittaa… kehitystä voi tapahtua myös huonompaan suuntaan. Tapani

  • avatar heikkinotko sanoo:

   Hei Tapani! Vain uudistumis- ja kehityskykyiset ihmiset sekä työpaikat ja kunnat, kaupungit ja valtiot pärjäävät. Nyt ja tulevaisuudesssakin. Kehityksen suuntaa ei voi kääntää taaksepäin vaikka se kieltämättä joskus olisikin mukavaa. Kun lukee sanomalehtiä ja seuraa aktiivisesti asioita, niin ei niillä itsenäisillä naapurikunilla, Janakkalalla sekä Hattulallakaan mene sen paremmin. Samoja vaikeuksia niilläkin on. Pieniä kyläkouluja lakkautetaan, on home- kosteus- ja sisäilmaongelmia! Hattula on lakkauttanut ainakin Mauri Sariolan nimikkokoulun sekä Sattulan kylän koulun. Janakkalassa ainakin Löyttymäen koulu on lopetusuhan alla. Käyn säännöllisesti parina iltana viikossa vesijumpassa uimahallilla. Siellä oli mielenkiintoinen keskustelu saunan lauteilla. Oli muutamia kovaäänisiä ja voimakastahtoisia miehiä Janakkalasta ja Hattulasta. Jäi sellainen vaikutelma, että niissä kunnissa asuu vain ja pelkästään fiksuja sekä sivistyneitä ihmisiä! Ja ikäänkuin ne tyhmät ja tollot asuisivat Hämeenlinnassa! No eihän se nyt pidä alkuunkaan paikkaansa. Minulla on kokemusta ja näkemystä monella eri paikkakunnalla asumisesta. Olen syntynyt jo lakkautetussa Kymin maalaiskunnassa. Olen asunut sen lisäksi Karhulassa, Järvenpäässä, Kajaanissa, Imatralla, Riihimäellä, Jokelassa ja nykyisin Hämeenlinnassa! Olen ollut näiden lisäksi töissä, mm. Kotkassa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Porvoossa ja Loviisassa. Olen kiertänyt matka-asentajana monilla telakoilla, paperitehtailla, voimalaitoksilla, myös atomivoimalaitoksella, sahoilla sekä elintarviketehtailla. Joten on omakohtaista kokemusta ja näkemystä, erilaisista ihmisistä. Nyt sitten vielä eläkkeelläkin en ole sohvaperuna, vaan aktiivinen osallistuja ja toimija, niin lisää näkemystä kertyy. Olen ollut monena vuonna Vanajaveden Opiston puuharrasteryhmissä. Siellä tapaa eri ammateissa toimineita ihmisiä, kellosepästä, keinosiementäjästä, EVP-upseerista, poliisista, tekstiilityönopettajasta, talouspäälliköstä, LVI-teknikosta, metallialan ammatinopettajaan! Teroitan veitsiä, puukkoja, kirveitä, vesureita, viikatteita, saksia, ym. Siinäkin vapaa-ajan harrastuksessa tapaa monia eri ihmisiä, monilta eri ammattialoilta. Olen myös monipuolisen kulttuurin ”penkkiurheilija”. Kirjoitan ja lausun itse runoja. Nyt sitten näin Joulun alla olen ollut jo muutamissa tutuissa Joulumyyjäisissä Joulupukkina, ja mm. Hämeenlinnan naisten avovankilassa, itsenäisyyspäivänä, ihan vaan kahvipalkalla. Aattona menen taas perheisiin Joulupukiksi tämä on jo seitsämäs vuosi. Minut pyydetään perheisiin monena vuonna uusestaan, niin kaun kunnes lapset kasvavat isoiksi, eivätkä usko enää pukkiin. Sekin antaa sitä arvo- ja vertailupohjaa, erilaisista ihmisistä ja erilaisista elämäntavoista. Olen ollut myös kaksi kertaa naimisissa ja eronnut kahdesti. Ensimmäinen vaimo oli pieneltä tehdaspaikkakunnalta työläisperheen ”iltatähti”, joka oli pumpulissa pyöritelty ja hemmoteltu lapsena piloille! Hän ei ollut opiskellut, eikä kouluttautunut. Hän oli ennakkoluuloinen ja katseli asioita sammakkoperspektiivistä! Nykyinen avopuolisoni on tomihenkilö, joka on avarakatseinen ja hänellä on hyvä yleissivistys! Luemme paljon ja keskustelemme paljon. Se jos mikä on sitä elämänrikkautta, joka on parempaa, kuin maallinen mammona!

 3. avatar Kari Ilkkala sanoo:

  Terve Heikki,

  kun et tiedä olenko lintu vai kala, niin asiat ovat kutakuinkin haluamallani mallilla.

  Jätän kirjoituksesi sovinistisen osan omaan arvoonsa. Puutunkin vain viimeiseen kommenttiisi, että minun pitäisi kysyä asiantuntijoilta.

  Heikki, juuri niin olen tehnyt. Esitutkintaviranomaiset ovat Suomen oikeusjärjestelmässä se ”asiantuntijataho”, joka selvittää onko syytä epäillä rikoksen tapahtuneen, ja suorittaa sitten tarvittavan esitutkinnan syyttäjän syyteharkintaa varten. Esitutkinnan suorittaa pääsääntöisesti poliisi, paitsi poliisin tekemiksi epäillyissä rikoksissa esitutkintaa johtaa aina virallinen syyttäjä.

  Voisit nyt harrastaa malttia ja tarkkuutta ja kertoa meille täällä, mitä oikeasti tiedät tutkintapyyntöni substanssista, mistä olet ottanut asiasta selvää, ja keneltä asiantuntijalta olet kysynyt epäilyksiesi oikeellisuutta? Minä olen kysynyt asianosaisilta.

 4. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Heikkinotkolle: Paljon hyviä kokemuksia Sinulla monivivahteisen elämäsi varrelta. Kunnianarvoisaa on myös aktiivinen, rakentava, osallistumisesi keskusteluun!
  Olen monessa asiassa täysin samaa mieltä kanssasi, kuten ajatuksesi uudistumisesta ja kehitys-kykyisyydestä, tienä menestykseen.
  Mutta… on aikojen kuluessa tehty paljon n.s. uudistuksia. Oletko sitä mieltä, että kaikki on ollut hyväksi ja edistäneet kehitystä parempaan suuntaan?
  Minun mielestäni on hyvä aina välillä pysähtyä ajattelemaan, tulivatko asiat paremmiksi k.o. uudistuksen jälkeen. Jos ei, silloin on aihetta ottaa askel taaksepäin. Tästä en kyllä luovu…
  Hämeenlinnan tapauksessa haluaisin nähdä uudistumista. Ei ole mukavaa seurata tätä sementoituneiden valtapuolueiden häikäilemätöntä politiikkaa asemansa puolesta.
  Demareilta olisin odottanut vähän enemmän. Luulisin olevan edistyksellistä uudistumista, jos he jättäisivät Kokoomuksen omaan nurkkaansa, ja yrittäisivät tehdä sopua Pro-Hämeenlinna koalitiossa olevien puolueiden kanssa.
  Sitä olisi hyvä kokeilla, mutta luulen puoluepiiskan jo viuhuneen uusien uusien demari-valtuutettujen selässä, saaden heidät ruotuun ja ojennukseen. Hämeenlinnassa ei taida uudistumisesta olla tietoa…
  Joulu-Terveisin! Tapani

 5. avatar Konsta Kupiainen sanoo:

  Mistä sitten päästiin sopuun?
  Kaupunginjohtajan viran täyttämisestäkö?
  ProHämeenlinnalle mopin osa?

 6. avatar Konsta Kupiainen sanoo:

  Pro-Hämeenlinna eli Keskustan, Vasemmistoliiton, Kristillisdemokraattien ja Perussuomalaisten muodostama tekninen vaaliliitto tulee muuttamaan Hämeenlinnan päätöksentekokulttuuria.

  Muutamat tyhmät kysymykset täältä Katumajärven maisemista:
  1. Koska muutokset tulevat?
  2. Mitkä ovat lääkkeet? Millaiset tropit on tulossa?
  3.Näilläkö mennään vv.20013-2016:
  – Sinisilmäisiä he eivät ole, eikä heistä sellaisia tule.
  – He pitävät huolta siitä, ettei Hyvä veli todellakaan mahdu asumaan Hämeenlinnassa.

 7. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Olet oikeassa Konsta, he eivät ole sinisilmäisiä, mutta eivät punasilmäisiäkään sillä tarkkailupaikaltani havaitsin heidän aina poistuneen neuvotteluista ennenkuin paikalle rahdattu runsas alkoholitarjoilu alkoi ja sauna lämpeni. Paikalle jäivät aseveliakselin kok-sosdemit ja yllätys kylläkin vihreät. Ryhmä 37 on aivan todellisuutta.
  Raskastahan se on autossa istuen vastoilla koska kukin ulos tulee vaan kun muuten eivät neukuistaan kerro niin minäpä tiedän tarkasti kellonajat koska kukin ulos tuli. Aika hauska tilasto, joillekin aikamoinen häpeä!

  Tällätavoin oppii tuntemaan todella paikallispoliitikot!

 8. Ei ollut yllätys, että vuoden vaihteessa julkaistut puoluekannatuslukemat osoittavat perussuomalaisten kannatuksen lähteneen nousukiitoon. Kahden prosentin nousu kuukaudessa suomalaisessa parlamentarismissa.,16:sta 18:een, on poikkeuksellista Perussuomalaiset hätyyttelevät pian kokoomustakin, eduskuntavaalien jälkeisen toukokuun 2011 malliin, jolloin puolueen kannatus ylitti 23% ja kokoomus jäi toiseksi. Ammattitutkintoa vailla oleva duunaritaustainen demarien poikavarapuheenjohtaja selitti televisiossa tunnin välein puolueromahduksen syyksi sivuun mennyttä risteilyalustilausta, tämän ay-taustaisen työttömyysministeri Ihalaisen hallituksessa erinomaiseksi siunaamaa ratkaisua. Tuollaisen ay-politrukin pojan, märkäkorva Lindtmanin lausuma olisi riittänyt kerrankin kuultuna, vaan Yle hehkutti ja jätti kertomatta demarien romahduksen lukemat, 0,9 % ja alle 18 %.n kannatuksen. Märehditään rauhassa. PerusS-puheenjohtajaa, valtiotieteen maisteri Timo Soinia, kv. median mukaan ideologialtaan maailman 7:nneksi vaarallisinta poliitikkoa Obaman kyljessä, ei Yle asiaintilan johdosta tietenkään vaivannut.. Hämeenlinnan perussuomalaisten neuvotteluasemat ovat nyt merkittävästi valoisammat. Mahdetaanko näitä kolmea koulupudokasta, ammattitutkinnotonta, johtamiskokemusta ja karismaa vailla olevaa Filatovia, Sari Rautiota ja yliopistorellestäjäksi kolumnissa itseään kehunutta Kiemunkia enää tohtia esittää tappiopuolueiden toimesta suojatyöpaikkoihin.

  ”Ärge makske vööraid völgu”, oli Soinin sanoma Tallinnassakin. SENIORI

 9. avatar Konsta Kupiainen sanoo:

  AINAhan voi esittää.
  Onko nostetta???????????

 10. Kannattaa nimenomaan Hämeenlinnassa lukea demaritaustaisen, EU:n entisen oikeusasiamiehen Jacob Södermanin ärähdys poliittisia virkanimityksiä vastaan (SK 37 14.9.2012) , koska niissä toistuvasti rikotaan lakia Södermanin mukaan. Södermanin herätti Kristillisdemokraattien puheenjohtajan Päivi Räsäsen ajama Päivi Nergin nimitys politiikan todelliseen raskaan sarjan virkaan, sisäministeriön kansliapäälliköksi. Ylioppilas Tarja Filatovia Hämeenlinnan kaupunginjohtajaksi ajettaessa kokoomuksen toimesta tiedetään, että Sari Raution vaalipäällikkö kansanedustajavaaleissa v. 2009 oli Tapio Vekka ja hän kuntavaaliromahduksensa jälkeen halajaa suuria bisneksiä Hämeenlinnan historiallisessa keskustassa, mm. kiinteistöjen ja torin auki purkua. Demarien hinta Leo Leppäsen sanoin on ammattitutkinnottoman, ei-akateemisen, karismaa, johtamistaitoa, asiatietoa ja kielitaitoa vailla olevan Tarja Filatovin nosto kaupunginjohtajaksi. Kaikkihan muistamme myötähäpeän, jonka koimme Itävallan liittokansleri Kleistelin Suomen vierailun yhteydessä, kun Filatovin olisi kuulunut toivottaa Kleistel tervelulleeksi Suomeen ja eduskuntaan. Televisio näytti kyllä Filatovin huulten värinän ja kengänkärkiensä tuijottelun, mutta siihen se jäi. Söderman esitti, että oikeuskanslerin tai oikeusasiamiehen pitäisi tutkia yksi tällainen nimitys perusteellisesti, ja myös perustuslakivaliokunnan tulisi tutkia asia. Södermanin mukaan on aika kumota valituskielto nimitysten yhteydessä. Jos kansalainen kokee, että häntä on virkauralla syrjitty, hänellä tulee oikeusvaltiossa olla mahdollisuus saattaa asia oikeusviranomaisen tutkittavaksi, jyrähtää Söderman. Jos presidentti olisi entiseen tapaan mukana korkeimmissa nimityksissä, työ tehtäisiin huolellisemmin, tietää Söderman. Nyt esillä olevan nimityskaavailut Söderman katsoo korruptioksi. Korruption kansainvälinen määritelmä on se, että että suosii läheistä epäasiallisin perustein. Filatovin dynastian jatko on toki turvattu, kun Tarja Filatov tyrkkäsi tyttärensä Vera Oksasen veronmaksajien kustantamalla yhteismainonnalla märkäkorvana kaupunginvaltuustoon.

 11. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Pitäis olla kilttinä, näin joulun jälkeenkin, mutta tuntuu aika mahdottomalta!
  Jos kaikissa ylläolevissa on vain pieni osanenkin totuutta, on todettava että kirveellä olis paljon töitä!
  Vai ammutaanko Suomessa liian vähän? Ei kylläkään, mutta väärät henkilöt vain ovat kohteina…!
  Jatketaan taistelua, tuon vahingollisen poliittisen pelin lopettamiseksi! Tapsa

 12. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Myötähäpeä on vähitään tunne jonka valtaan joutuu moni jos Filalopista kaupunginjohtaja veivataan, ”eikö millään ole enää väliä…”

 13. avatar Aarno Järvinen sanoo:

  Ehtoota
  Jukopliut ellei ammattijohtajaa aleta etsimään,Hämylinassa olis oiva paikka saneerauksille.Taidankin pikkuhiljaa alkaa ymmärtää miksi meikävanhaa on alkanut taas kiinnostaa tuo Suomenlahdn eteläranta sano
  Aarno Järvinen

 14. avatar erkki Strömberg sanoo:

  Keski-Häme to 20.12.2012, 3. sivu, uutisikkuna Juha Reinikainen (päätoimittaja)

  Tutkintapyynnöt sinkoilevat Hämeenlinnassa

  HML:n apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo on ilmoittanut kaupunginvaltuustolle tekevänsä tutkintapyynnön tulevan kaupunginvaltuutetun Kari Ilkkalan (ps.) Isosuota koskevasta tutkintapyynnöstä. Iltalehti uutisoi hiljattain Ilkkalan tekemästä tutkintapyynnöstä, jonka käsittely on siirretty keskusrikospoliisille. Ilkkalan tutkintapyyntö, joka koskee mm. M-Componentsin ja Moreeni-Metallin rahoituskuvioita, on ollut Keski-Hämeen tiedossa jo lokakuusta asti. Lehti ei julkaissut tietojaan, koska asiasta ei haluttu uutisoida ennen poliisilta saatua vahvistusta asian kirjaamisesta. Apulaispoliisipäällikkö Mika Heikkonen vahvisti Keski-Hämeelle eilen, että tutkintapyyntö on siirretty keskusrikospoliisin arvioitavaksi.
  En tee tutkintapyyntöä mielelläni, vaan harkinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että Kari Ilkkalan toiminta käytännössä pakottaa minut toimimaan näin, Isosuo toteaa.
  Ilkkala oli vaaleissa ehdokkaana ja pääsi HML:n tulevaan valtuustoon. Hän muistuttaa lokakuussa antaneensa tietoja valmisteilla olevasta tutkintapyynnöstä sillä ehdolla, ettei niitä vaalien läheisyyden takia julkaistaisi, koska se voitaisiin katsoa vaalitempuksi. Keski-Häme tarkentaa tältä osin aiempaa uutisointiaan ja vahvistaa tämän Ilkkalan väitteen todeksi.
  Tutkintapyyntöni seisoo omilla jaloillaan. Asia ei liity politiikkaan, vaan asianosaisten toiminnan lainmukaisuuteen vuodesta 2005 tähän päivään, Ilkkala toteaa.
  Isosuo toteaa valtuutetuille 18.12.2012 lähettämässään kirjeessä, että Iltalehden uutisoinnin ajankohta M-Componentsiin liittyvästä tutkintapyynnöstä on tuskin sattumaa: “Ei varmasti ole sattumaa, että Kari Ilkkalan tutkintapyyntö on tehty tilanteessa, jossa kaupunginjohtaja Tapani Hellsténin valinta Kevan varatoimitusjohtajaksi on varmistumassa ja neuvottelut viran täyttämisestä käynnistyvät. Poliisin työtilanteen takia lienee selvää, ettei tutkintapyyntöä edes ehditä selvittää useaan kuukauteen.”
  Isosuon esille nostama syy uutisoinnille on vaihtunut sen jälkeen, kun Keski-Häme kysyi häneltä samasta asiasta lokakuussa. Tuolloin Isosuo totesi vain taustatiedoksi tarkoitettuna, että “ei varmasti ole sattumaa, että asia nostettiin esille kunnallisvaaliviikolla”.
  Johtavan virkamiehen antama kaksi näin ristiriitaista väitettä ovat Keski-Hämeen mielestä perusteltu syy tuoda tämäkin Isosuon näkemys julkisuuteen.

  (Teksti on kopioitu parhaan kykyni mukaan lehdestä.)

  Näin siis Keski-Hämeessä, seudun rehellisimmässä lehdessä, mielestäni.

  Toistan uudelleen jo esittämäni kysymyksen. Kuinka paljon Isosuo saa valehdella?

 15. avatar Sari Rautio sanoo:

  Kiitos päivän mielipidekirjoituksesta. Osui ja upposi.
  Sari

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut jättääksesi kommentin.

css.php