Suomessa on kaksi vihreää puoluetta!

Katselin televisiosta Vasemmistopuolueen vaalitenti. Puheenjohtaja Paavo Arhinmäki haluaa.mm. lopetaa Suomesta turkistarhauksen. Hän ei ilmeisesti tiedä, että suomalaiset eläinten nahkat menevät noin 90-prosenttisesti ulkomaille ja ovat laadukkaita sekä erittäin kysyttyjä. Turkistarhaus on erityiselinkeino, joten jos se lakkautetaan, niin yrittäjiä on erittäin vaikeaa työllistää muille aloille. Hän ei hyväksy atomivoimalaitoksia uusia ollenkaan ja vanhatkin nyt käytössä olevat pitäisi sulkea! Voi hyvät hyssyrät! Ei sitä vaan pelkkä haketta polttamalla pysty tuottamaan kaikkea tarvittavaa sähköä. Hakkeen ja yleensä puun polttaminen ei ole täysin ympäristöystävällistä! Polltamisen seurauksena syntyy savua joka sisältää runsaasti hiilidioksidia sekä nokihiukkaspäästöjä. Tuulivoimalaitosten rakentaminen, valmistaminen sekä syöttötariffit ovat tuettuja runsailla verovaroilla, joka taas vääristää kilpailua. Eivätkä tuulivoimalatkaan ole ongelmattomia. Esimerkiksi yömuuttajalinnut törmäävät läpoihin koska eivä havbaitse niitä. En haluaisi tuuligeneraattoria naapuriini, niiden melun ja hloilmiön takia eli kun siivet viuhuvat välillä peittäen auringon. Talvella kun sähkön tarve on suurin, niin silloin on kovat pakkaset, eikä tuule, ne seisovat! Katsokaa asfaltoituja parkkipaikkoja monien autojen moottorien tiivisteet vuotavat ja voiteluöljyä valuu maahan. Aivan samoin tapahtuu tuulimyllyissä, siellä on vaan useita satoja litroja öljyä, autoissa vain noin viisi litraa!   Tarvittaisiin lisää vesivoimaa, mutta kaikki käyttökelpoiset kosket on jo valjastettu tai suojeltu. Nyt pitäisdi tehdä kiireesti päätös Vuotoksen ja Kollajan teoaltaiden rakentamisesta. Niiden rannoilla pesivillä linnuilla on kyllä siivet, joten ne voivat helposti muuttaa majaa. Paavolla pokka pitää kun  toimittaja kysyi häneltä, että jos Vsemmistopuolue pääsee hallitukseen, niin mikä ministeri hän haluaisi olla? Paavo vastasi ihan pokkana, että opetusministeri! Aika hyvin mieheltä joka on ikuinen ylioppilas, jolla ei ole niin paljon pitkäjänteisyyttä ja päämäärätietoisuutta, että olisi sattanut opintonsa loppuun! Ja joka ei ole tähän mennessä tehnyt päivääkään oikeita töitä. Että on siinä meillä perinteisen työväenpuolueen puheenjohtaja. Joten olen sitä mieltä, että meillä on nykyisin kaksi vihreää puoluetta. On sinivihreä Anni Sinnemäen puolue ja punavihreä Paavo Arhinmäen pulue.

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut jättääksesi kommentin.

css.php