Moikka maailma!

Tervetuloa käyttämään Hämeen Sanomien blogeja. Tämä on ensimmäinen artikkelisi, jonka olemme luoneet sinulle valmiiksi. Voit muokata sitä tai poistaa sen ja aloittaa omien artikkeliesi kirjoittamisen!

4 kommenttia artikkeliin “Moikka maailma!”
 1. Hei, tämä on kommentti.
  Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla linkki, jonka avulla voit halutessasi muokata sitä tai poistaa sen.

 2. avatar heikkinotko sanoo:

  TAMMIKUU runo

  Talvikuukausi on Tammikuu,
  ennen sen nimi oli sydänkuu.
  Silloin on joet ja järvet jäässä
  kesäntulo pitkän on matkan päässä.

  Uusi vuosi vastaan on otettu,
  Loppiaistakin jo juhlittu.
  Ulos jo joulukuusikin kannettu,
  Nuuttipukeille olutryypyt annettu.

  Kaupoissa alkaneet on alennusmyynnit,
  kuin myös talvikalan pyynnit.
  Pilkkijöitä näkee järven jäällä,
  lämpösaappaat jalassa ja turkit päällä.

  Jos on suoja Henrikkinä,
  niin on pakkanen Paavalina.
  Ulkona Hallit haukkuu,
  talojen nurkissa pakkanen paukkuu.

  Järvellä hiihdellään ja luistellaan,
  takkatulen äärellä, kesää muistellaan.
  Luonnossa on talven taikaa,
  vielä on, kevään tuloon aikaa.

  Tammikuussa puutovat huurussa,
  ilma on hämyistä, maa on kuurassa.
  Päivä on pilvinen, lunta sataa,
  luonto on jähmeä, aika mataa.

  Yöt ovat kylmiä ja pimeitä,
  päivät jo aurinkoisia ja kirkkaita.
  Kun Aapeli kuukauden aloittaa,
  nnin, Alli sen vihdoin lopettaa.

  Heikki Notko

 3. avatar Sentimancho sanoo:

  Hello,
  very nice topic for a website !
  I hope what you’ll write here will help many people (me first ;))
  I will follow your blog to keep me updated.
  See you !

  Sentimancho

 4. avatar heikkinotko sanoo:

  KUKA PUHUU TOTTA?

  Kun Kaupunkiuutiset uutisoi 16.3, lehdessään jutun Levin seminaarista (lehti jaettiin jo perjantaina), niin puolisoni kysyi mitähän huominen Hämeen Sanomat tästä aiheesta kirjoittaa? No nyt me sen tiedämme! Uutinen Levin seminaarireissusta oli, etusivun juttu ja lehden pääuutinen! Molempien lehtien mukaan, Kari Ilkkalan saaman tiedon mukaan seminaarin työryhmissä olisi keskusteltu, Perussuomalaisten valtuutettujen henkilökohtaisista profiileista, joissa olisi ollut arkaluontoisiakin tietoja. Keskustelu olisi käyty etukäteen tilauksesta, tehdyn raportin perusteella.
  Perussuomainen valtuutettu, Kari Ilkkala, joka on myös valtuustoryhmänsä puheenjohtaja, sekä kaupunginhallituksen jäsen, kertoo kuulleensa tiedon henkilöltä, jota pitää hyvin luotettava. Hän ei itse ollut paikalla, mutta ”tietolähde” oli kuullut asiasta paikalla olleelta henkilöltä!? Eli hänen lehdille faktana kertomansa tieto onkin ns. ”kolmannen käden” suusanallista tietoa! Iisakki Kiemunki ja Tapio Vekka kiistävät koko asian ja ovat molemmat sitä mieltä, että kyseessä on vakavan luokan perätön ja toteennäyttämätön syytös, että asia on tutkittava, puolueettoman ulkopuolisen taholta, joka voi olla vaikka poliisi. Kehken toimitusjohtaja, Mervi Käki arvelee, että persuhuhun takana on eräs tietty henkilö, joka on tehnyt nimettömiä ilmiantoja, joiden kohteena on Kehke. Henkilö ei ole hämeenlinnalainen, ei myöskään politiikassa mukana. Hänellä on vain antipatioita Kehkeä kohtaan ja taustalla on ilmeisesti koston- ja vahingoittamisen pyrkimys. Tämä ihminen ei ole varmaankaan ymmärtänyt tekojensa seurauksia! Olen seurannut Hämeenlinnan kunnallispolitiikkaa aktiivisesti, viimeiset noin kymmenen vuotta. Koskaan aiemmin ei ole tapahtunut mitään vastaavaa. Oman ymmärrykseni mukaan, suurin osa Perussuomalaisista valtuutetuista on ihan normaalia fiksua väkeä. Kuin myös Lulu Riikonen, joka loikkasi viime valtuustossa, kokoomuksen rymästä, persuihin. Kun uuteen valtuustoon valittiin Kari Ilkkala, niin nykyinen valitusrumba alkoi ja Riikonen hyppäsi Ilkkalan kelkkaan! Asioista ei enää keskustella ja sovita kasvokkain, tai muuten tarkisteta asioiden oikeeaa laitaa, vaan keskustelu tapahtuu lehtien palstoilla. Tämäkö on sitä heidän kaipaamaansa reilua henkeä ja oikeaa tapaa hoitaa yhteisiä asioita! Ennen vanhaan, ollessani lapsi ja nuori, niin perättömien juorujen levittäjinä toimivat iäkkäät naiset, joita kutsuttiin juoruämmiksi! Aika on näköjään muuttunut! Jos minulta kysyttäisiin keneltä edellä mainituista ostaisit käytetyn auton? Uskaltaisin ostaa sen Kiemungilta, Vekalta ja Mervi Käeltä. En uskalaisi ostaa käytettyä autoa Ilkkalalta, enkä Riikoselta! Jos sellaisia kirjallisia raportteja on olemassa, niin ne pitää julkaista sanomalehdissä, tai mikä vielä parempi, niin toimittaa poliisille!

Jätä kommentti

Sinun tulee olla kirjautunut jättääksesi kommentin.

css.php